Μάθε την ανάπτυξη σχέσεων με τα ΜΜΕ και γίνε περιζήτητος, θα είσαι εκείνος που θα χειριστεί ένα project, ένα προϊόν ή μια εταιρική επικοινωνία, είτε μέσα σε έναν δημοσιογραφικό οργανισμό, είτε σε μια πολυεθνική εταιρία.

Μάθε την ανάπτυξη σχέσεων με τα ΜΜΕ και γίνε περιζήτητος, θα είσαι εκείνος που θα χειριστεί ένα project, ένα προϊόν ή μια εταιρική επικοινωνία, είτε μέσα σε έναν δημοσιογραφικό οργανισμό, είτε σε μια πολυεθνική εταιρία.

Η επικοινωνία έχει μεγάλους ορίζοντες και ανοίγονται μπροστά σου!

Το σεμινάριο έχει σκοπό με την εργαστηριακή εξάσκηση να μάθεις να γράφεις δελτία τύπου και να γνωρίζεις ποιοι είναι οι αποδέκτες τους. Πώς θα τα γράψεις και με ποιους θα επικοινωνήσεις.
Να καταστρώσεις ένα πρόγραμμα επικοινωνίας που θα ορίσεις την ημερομηνία αρχής και λήξης του. Να γίνεις εσύ εκείνο το στέλεχος που με τις γνώσεις σου τις δημοσιογραφικές και τις επικοινωνιακές, θα πετύχεις.

Οργάνωσε το γραφείο τύπου και επικοινωνίας με τα παρακάτω μαθήματα γιατί αυτό στην αγορά εργασίας είναι το ανταγωνιστικό σου πλεονέκτημα.


Βάζοντας στις επαγγελματικές σας επιλογές το σεμινάριο Δημοσιογραφία και Εμπορική επικοινωνία, ανοίγονται νέοι ορίζοντες για επιτυχημένη σταδιοδρομία, είτε θέλετε να εργαστείτε στα ΜΜΕ, είτε στον Χώρο των εταιριών και μεγάλων οργανισμών, επικοινωνώντας ή εκπροσωπώντας τους.

Το πρόγραμμα σκοπό έχει να αποκτήσεις την εκπαίδευση εκείνη που θα σταθείς ικανός να χειριστείς θέματα με αντικείμενο τη δημοσιογραφία στα ΜΜΕ και την Εμπορική Επικοινωνία.

Γίνεται εργαστήρι πρακτικής και άσκησης των εκπαιδευομένων.


Μπες στον κόσμο των εξελίξεων και εκπαιδεύσου σωστά, μαθαίνοντας τα μυστικά του πιο ελκυστικού επαγγέλματος στην Τηλεόραση. Εκείνου που θα προβάλει εσένα και τη δουλειά σου! Μέσα από τη σωστή εκπαίδευση, μαθαίνοντας τα σωστά βήματα, θα καταφέρεις να πετύχεις τους στόχους σου!

Η Δημοσιογραφία στην τηλεόραση ανοίγει νέους ορίζοντες για μια λαμπρή καριέρα!


Απόκτησε την εκπαίδευση εκείνη που θα γίνεις γνώστης της σωστής διατύπωσης γεγονότων, ειδήσεων, διασταύρωσης στοιχείων και καταγραφής στοιχείων ρεπορτάζ σε ένα έντυπο.

Υπάρχουν πολλές εφημερίδες, περιοδικά και πολλά άλλα είδη εντύπων, όπου θα χρειαστεί κανείς να γνωρίζει πώς και τί να γράφει. Ο Χώρος της έντυπης δημοσιογραφίας είναι μεγάλος και συναρπαστικός. Ο κόσμος των εξελίξεων χρειάζεται ανθρώπους με μεράκι και όρεξη πάνω από όλα, αλλά και αγάπη για το αντικείμενο αυτό.

Γίνε κι εσύ ένας από αυτούς με αυτό το σεμινάριο!

Το σεμινάριο έχει σκοπό την εκμάθηση ρόλου μέσα από ένα εργαστήρι πρακτικής και άσκησης. Απαραίτητο για τα μαθήματα στην έντυπη δημοσιογραφία.


Τώρα που το διαδίκτυο έχει μπει στη ζωή σου και ενημερώνεσαι πρώτα από αυτό, η είδηση και η πληροφορία αποτελεί προτεραιότητα, όταν όλοι μας έχουμε ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο τόσο πολύ, όσο ποτέ άλλοτε. Η εκμάθηση της δημοσιογραφίας, στο νέο αυτό μέσο, είναι πρόκληση. Στον έντονο αυτό ρυθμό της ενημέρωσης πάρε μέρος κι εσύ.

Μάθε τη δημοσιογραφία στο διαδίκτυο και πώς αντιμετωπίζουμε τα μεγάλα κρίσιμα γεγονότα. Το μάθημα έχει σκοπό να αποκτήσεις την κατάλληλη εκπαίδευση, ώστε να αποκτήσεις γερές βάσεις, αντιμετωπίζοντας όλες τις δυσκολίες.

Έχεις τη δυνατότητα να βρεις ανοιχτούς τους δρόμους σε αυτό που θέλεις να ασχοληθείς!


Το μέσο ενημέρωσης που το ακούνε όλοι, όπου κι αν βρίσκονται όλο το εικοσιτετράωρο, είναι το ραδιόφωνο. Μάθε τη δημοσιογραφία στο ραδιόφωνο. Παρέχεται η κατάλληλη εκπαίδευση ώστε να γράφεις, να μιλάς και να στήνεις τη δική σου εκπομπή σωστά βασισμένη στην ενημέρωση, είτε σε μια θεματική που εσύ έχεις επιλέξει.

Το σημαντικότερο κομμάτι της δημοσιογραφίας είναι ο ρεπόρτερ και το ρεπορτάζ που θα φέρει στο μέσο ενημέρωσης που εργάζεται. Η αλίευση της είδησης δεν είναι εύκολη υπόθεση. Τη είδηση την φέρνει πάντα ο ρεπόρτερ ανάλογα με το ρεπορτάζ που θα κάνει. 

Αν θέλεις να γίνεις ένας καλός ρεπόρτερ που θα φέρει την αποκλειστική είδηση, θα πρέπει να ακολουθήσεις μια συγκεκριμένη εκπαίδευση ώστε να μάθεις τα μυστικά του επαγγέλματος αυτού.

Γίνε περιζήτητος ρεπόρτερ με τα μαθήματα αυτού του σεμιναρίου!